Szűrés

A(z) Angry Birds kulcsszót tartalmazó cikkek

Új pályákkal bővült az Angry Birds Star Wars

2012. december 1. -

Alig néhány hete, hogy megjelent a mérges madarak Star Wars változata, máris új pályákkal frissítették. A játék 20 pályával bővült, és egy másik bolygón játszhatunk.

Kulcsszavak: játék, Angry Birds
Tovább

Megjelent az Angry Birds Star Wars

2012. november 8. -

A korábbi bejelentésének megfelelően a Rovio a mai napon Android, iOS, Windows Phone, Windows 8 és Mac platformra is elérhetővé tette az Angry Birds legújabb, Csillagok háborúja ihlette epizódját, mely a filmet idéző látvány- és hangzásvilág mellett új szereplőkkel, illetve támadási módokkal is kecsegtet.

Tovább

Angry Birds Star Wars: videón a játékmenet

2012. november 5. -

Három rövid videón keresztül ismerkedhetünk meg a november 8-án, azaz e hét csütörtökön debütáló Angry Birds Star Wars játékmenetével. A játék képi világa, épületei, szereplői és az új támadási módok egyaránt a Csillagok háborúját idézik.

Tovább

A Samsung keresi hazánk Angry Birds bajnokát!

2012. október 24. -

November 8-án indul útjára a Samsung Angry Birds Road Show, melynek keretében a vállalat arra invitálja az Angry Birds játék rajongóit, hogy mérjék össze tudásukat országszerte a Media Markt üzletekben elhelyezett mozgásvezérelhető Samsung Smart TV-ken. A november 25-ig tartó selejtezők 10 legjobb eredményt elérő játékosa a december 1-jén megrendezendő döntőn csap össze egymással.

Tovább